*** *** Водещите вечерни новини на 18 август ***   Европейският съюз е

...
***
*** Водещите вечерни новини на 18 август ***
 
Европейският съюз е
Коментари Харесай

Водещите новини! ЕС е изправен пред най-тежките горски пожари от 2006 г. Руски войник: Превърнаха ни в диваци


***

*** Водещите вечерни вести на 18 август ***

 

Европейският съюз е изправен пред най-тежките горски пожари през този интервал от годината, откогато през 2006 година стартира воденето на взаимна статистика за този тип естествени бедствия, разгласи през днешния ден Европейската комисия.

„ Изправени сме пред тежко лято в Европа, до този миг през тази година са изгорели над 700 000 хектара ", сподели в изказване европейският комисар за ръководство на рецесии Янез Ленарчич.

***

Павел Филатиев неотдавна разгласява в интернет мемоари от своето присъединяване във войната.

По думите на Филатиев положението на съветските въоръжени сили е плачевно. " Украинците ни обстрелваха, а ние не можахме да създадем нищо. Нито да се скрием, нито да отвърнем на огъня.

Нямахме нито сили, нито средства да предприемем каквато и да е било ответна мярка. С очите си видях по какъв начин бойци се прострелват в ръцете и краката, с цел да се върнат по домовете си и да получат отплата в размер три милиона рубли (около 41 000 паунда) ", добави той.

Според някогашния боен техниката, употребена от съветските сили, също е в плачевно положение. " Пътувахме със остарели и неподдържани камиони. Ръждата бе на всички места. Нямаше даже опит да скрие тежкото положение ", добави той.

По отношение на това по какъв начин ще приключи войната Филатиев написа: Не знам. Аз обаче знам, че това не е войната на елементарните руснаци и най-лошото е, че тъкмо те заплащат най-високата цена.  

" Това не е война за Русия, това е война против Украйна ", уточни още той.

" Филатиев бе част от 56-и гвардейски полк на военновъздушните сили, ситуиран в окупирания от Москва през 2014 година полуостров Крим. Преди това военният е служил в Чечения и други елементи на Русия. В момента той се намира отвън родината си ", добави " Гардиън ".

***

" Най-малко 20 души, работели за съветската Федерална работа за сигурност (ФСС), починаха в Украйна ", съобщи израелската медия мигнюз.

" Взрив раздруса постройка в град Лисичанск (в източната Луганска област и високомерен от силите на Москва при започване на юли тази година). Експлозията унищожи постройка, употребена от окупаторите.

Загинаха най-малко 20 чиновници на ФСС и десетки военни от Втори армейски корпус ", съобщи медията, като се базира на източници от Украйна.

Днес израелската медия нюзру заяви, че гърмеж е избухнал в село Межводное (в западната част на окупирания от Москва през 2014 година Кримски полуостров). " Очевидци оповестиха за пожар и облаци черен пушек. Причините за детонациите към момента не се известни ", добави основаното в еврейската страна издание.

***

***

Полша откри метод

***

„ Вярваме, че тази формула ще донесе на България съдружното болшинство, което да довърши работата, стартирана от кабинета „ Петков “. „ Демократична България “ остава наш натурален съдружник по пътя към смяната в страната ", показаха в своя позиция от „ Продължаваме промяната ".

***

Още едно дълго пояснение

***

Прилагаме наредбите на закона по отношение на всеки, който не го съблюдава. Така сбито разясниха пред " 24 часа " от антикорупционната комисия изказванието на водача на " ИТН " Слави Трифонов, че си е платил санкцията, която дължи поради това, че не е подал декларация пред институцията.

От  КПКОНПИ отхвърлиха повече детайлности с аргумента, че биха се засегнали персонални данни.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР